Over Coco

/Over Coco
Over Coco2017-05-16T14:08:06+00:00

Grafisch ontwerper, en meer…

Coco, dat was jaren mijn bijnaam. Mijn echte naam is Kim Kok. In 2007 ben ik afgestudeerd als grafisch ontwerper en heb ik verschillende banen gehad in de grafische sector. Ik was onder andere grafisch illustrator bij een dynamische productenfabriek en DTP-er bij een drukkerij in Nijmegen. Naast grafisch ontwerper ben ik ook fotograaf. Dat begon ooit als pure passie. Ik zoek graag naar mooie plaatjes om vast te leggen, of ik creëer ze. Na het volgen van vele cursussen en workshops fotografie vond ik het tijd om echt aan de slag te gaan. Vooral met mensen. Om datgene naar boven te halen wat zij willen laten zien: de puurheid en echtheid vangen in een plaatje.

Mijn passie voor creëren, zie je ook terug bij het ontwerpen, opknappen en restylen van oude meubels. Zo maak ik nieuwe dingen met bijvoorbeeld sloophout en oude industriële elementen. Ik gebruik technieken zoals doorschuren, patineren, decoupage en  craqueleren. Zo maak ik ‘vrij autonoom werk’ en ik werk in opdracht. Ik vind het een leuke uitdaging om een idee of wens van een klant om te zetten in een product waar zij lang plezier van hebben.

Grafisch ontwerper Kim Kok