Voorbeeld zakelijke fotografie

Zakelijke fotografie: van reportage tot zakelijke portretfotografie

Zakelijke fotografie wordt steeds belangrijker voor bedrijven en organisaties. Voor magazines en brochures en natuurlijk ook voor online gebruik. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsreportages of zakelijke portretfotografie van medewerkers voor uw website en LinkedIn. Naast het werk in mijn studio werk ik dus vaak als fotograaf op locatie. Dat kan binnen zijn én buiten.

Welke zakelijke fotografie past bij u?

Wat zijn de kernwaarden van uw bedrijf? En hoe kunnen we dat tonen aan uw klanten of doelgroep? Wilt u beelden die sprankelen, puurheid tonen of juist een robuustere uitstraling? Ik vertaal die wensen in beelden die bij u passen. Ik kan hierover ook adviseren en we kunnen samen zoeken naar de meest passende insteek. Zo krijgt u authentieke en persoonlijke beelden.

Overweegt u storytelling?

Wilt u gebruikmaken van storytelling? Zo kunt u echte verhalen benutten om uw boodschap over te brengen. Met niet alleen aandacht voor WAT u doet, maar ook waarom en wie hieraan werken. Als storytelling fotograaf kan ik u ook helpen met deze zakelijke fotografie. Eventueel samen met een gespecialiseerde storytelling tekstschrijver, waarmee ik veel samenwerk. Dat zorgt voor een sterke verbinding van vorm en inhoud.

Gepubliceerde foto’s in magazines en online

Meer weten over mijn zakelijke portretfotografie?

Eerdere opdrachtgevers: