Grafisch vormgever voor logo en huisstijl

Zoek jij voor een huisstijl of logo een grafisch vormgever om snel en betaalbaar tot een aansprekend en hoogwaardig resultaat te komen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik leg hier graag uit hoe ik werk en waarom je dan ook snel resultaat ziet.

Logo grafisch vormgever

Wil je alleen een logo laten ontwerpen? Dan gaat het ongeveer zo. We maken kennis in een persoonlijk gesprek. Daarin bespreken we jouw behoeften, (organisatie)doelstellingen en de kenmerken van jouw klanten. Als grafisch vormgever van jouw logo stel ik hierbij veel vragen. Mijn achtergrond als coach komt hierbij goed van pas. Hierdoor komen we snel tot de kern.

Na één gesprek heb ik veel informatie verzameld voor het ontwerp. Indien nodig doe ik aanvullende research. Daarna ontvang je al snel het ontwerp, vaak met verschillende keuze-opties. Dit bespreken we en daarmee kan ik het logo afronden en aanleveren in verschillende bestandsformaten. Soms geef ik als logo grafisch vormgever ook een kort en praktische advies voor het gebruik. Met het eindresultaat kun je vaak binnen een week of enkele dagen al aan de slag.

Huisstijl laten ontwerpen

Voor een huisstijl gaan we een stap verder dan bij het ontwerpen van een logo. Rond je bestaande of nieuwe logo creëren we een bredere huisstijl voor jouw communicatiemiddelen. Hierdoor ontstaat verbinding tussen bijvoorbeeld je website, briefpaper, visitekaartjes en individuele communicatiemiddelen. Herkenbaar, maar zonder vast te zitten in een ‘keurslijf’ of aan een dik handstijlboek. Ik zorg voor een praktisch ontwerp, vaak met enkele vaste bouwstenen voor het gebruik in de praktijk en een kort praktisch advies. Daarmee kun je weer jaren vooruit.

Voor een huisstijl zijn soms twee gesprekken (of feedbackrondes) nodig en wat extra research van mijn kant. Verder lijkt de aanpak voor jou sterk op die bij het ontwerp van een logo. De doorlooptijd is vaak wel wat langer, maar door mijn praktische en doelgerichte ontwerptraject kan ook dit snel en daadkrachtig verlopen.

Huisstijl met fotografie

Wil je binnen jouw huisstijl ook gebruikmaken van fotografie dan bent je bij mij als grafisch vormgever én zakelijk fotograaf natuurlijk helemaal aan het juiste adres! Met optimale samenhang tussen grafische vormgeving en de fotografie. De foto’s kan ik zelf maken, maar waar nodig kan ik ook samenwerken met andere (specialistische) fotografen.

Meer weten? Stuur mij een e-mail!

Voorbeeld logo grafisch vormgever Kim Kok
Voorbeeld logo grafisch vormgever Kim Kok