Fotograaf

/Fotograaf
Fotograaf2018-11-12T07:27:36+00:00

Op zoek naar een fotograaf?

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een speciale fotoshoot? Of ga je binnenkort de dag van je leven beleven en zoek je een fotograaf die de bruidsreportage wil maken? Ik kan dit helemaal voor je verzorgen. Je kunt zelf de locatie(s) voor de fotoshoot doorgeven. Ik kan hiervoor ook ideeën aandragen of we kunnen het samen bedenken. Kijk bijvoorbeeld eens naar mooie kerken in de buurt, tunnels, leuke winkels, parken of aparte straatjes. De duinen of bos zorgen ook voor mooie plaatjes. Daarnaast zijn ook veel oude fabrieken (soms tegen betaling) toegankelijk voor een bijzondere fotoreportage. Zoek vooral een omgeving die bij jullie past.

Fotoshoot

Heb je al veel foto’s, maar ontbreken net diegene die je graag aan de muur wilt hangen of cadeau wilt doen? Of vier je een jubileum met vriendinnen en wil je dit met een mooie fotoshoot laten vastleggen? Bijna alles is mogelijk en ik denk graag met je mee.

Fotoshoot dieren

Heb je een leuke hond, kat of een ander leuk huisdier waar je graag een paar speciale foto’s van wilt hebben? Ook van huisdieren kunnen leuke fotoshoots gemaakt worden! Niet alleen jouw huisdier, maar je kunt ook samen met je huisdier (en familieleden) op de foto.

Trouwfotograaf

Jurk, check! Ringen, check! Fotograaf… Check! Ik ben graag jullie trouwfotograaf. Maar hoe werkt dat? Samen gaan we rond de tafel zitten voor een goede kennismaking en om jullie wensen voor de fotografie te bespreken. Want de foto’s moeten een verlengstuk worden van jullie bijzondere dag! Daar ga ik voor.

Een impressie van verschillende fotoshoots:

Bandfotografie ‘Orange Glow’

Bruidsreportages

Portretfoto’s

Dieren shoot