Over CBD

/Over CBD
Over CBD2017-12-12T10:26:43+00:00

Wie is deze grafisch vormgever?

Coco Bohemian Design is opgericht door mij, Kim Kok (Nijmegen, 1981). Als grafisch vormgever ben ik veel bezig met tekenen, schetsen, grafische ontwerpsoftware en fotografie. Coco was jarenlang mijn bijnaam. Na uiteenlopende studies, cursussen en nog meer verschillende banen – als vormgever, grafisch illustrator en sociaal pedagogisch hulpverlener (SPH) – vond ik met mijn eigen vormgevingsbureau wat ik echt zocht en viel alles samen.
Als sociaal pedagoog ben ik gespecialiseerd in coaching. Ook die kennis en ervaring pas ik toe als vormgever. Zo kom ik bij de kern. Ik ontwerp en creëer wat iemand is en wil uitdragen.

Coco Bohemian Design heeft verschillende takken: grafische vormgeving en fotografie. Zo heb ik mijn kennis, kunde en passie gebundeld. Deze kennis en kunnen losluiten goed aan op elkaar. Zo kan je een complete huisstijl, whitepaper of magazine laten ontwerpen waarbij ik ook de gewenste fotografie kan verzorgen. Op zoek naar een goede tekstschrijver? Hier kan ook voor gezorgd worden door de samenwerking met Eric Hoogeweg, tekstschrijver van de tekstwerkplaats. Zo vind je bij Coco Bohemian Design het totaalplaatje!

Grafisch vormgever Kim Kok

Voor mij viel het muntje in het Tsjechisch paradijs van de Bohemen (vandaar: Coco Bohemian Design). Een groot natuurrijk gebied, waar lichaam en geest de ruimte krijgen. Ik lijk dan klein, maar ik groei als een boom. Kleurrijk in veelzijdigheid. Zo werd mijn cirkel rond. Dat zie je terug in mijn logo. Mijn verhaal. Benieuwd welk logo, ontwerp of product bij jouw verhaal past?